Els "vells" models re-apareixen.

Com si d'un "sac sense fons" es tractés, dels magatzems de Correus segueixen sortint caixes amb rotlles de suports adhesius de models antics. 

És ja ben demostrat que no existeix cap mena de control ni ordre sobre la distribució dels diferents models en les oficines de correus ; fins i tot en les principals només arriben una part dels models emesos cada any, sovint mesos després de la seva aparició, i en les oficines mitjanes i petites de vegades ens sorprenem de trobar-hi en ús models força antics.
 

Pintura (1997) Felipe II (1999) Año de la Educación Vial (1999)
Si bé en l'actualitat la majoria dels suports adhesius emprats en les oficines de correus corresponen als models emesos en la segona meitat del 2001 i el 2002, des de principis d'any s'han pogut aconseguir la totalitat d'emissions de 2001 amb el valor facial en Euros.
 
España Turística (1999) España 2000 (1999) Virgen de Belén (1999)
Però aquests no són els únics, doncs de vegades re-apareixen novament models que ja quasi teníem oblidats, generalment en petites oficines de tot el país. En aquesta pàgina es poden veure alguns exemples. 
És possible que si això continua sigui finalment possible d'obtenir normalment la majoria d'emissions ATM d'Espanya, fins les més antigues, amb el nou sistema monetari, el que complicarà encara més la ja molt difícil catalogació dels ATMs en el nostre país.
 
Hannover (2000) Castroverde (2000) Terra Mítica (2000)


INICI PÀGINA
PRINCIPAL
ATM Web - Correus espanyols i Llatinoamericans: http://www.ateeme.net
© J. Jové - M. Sans. ATEEME. Grup d'estudi i col·leccionisme de segells de valor variable

Tots els drets reservats. Pàgina creada el 2002. Darrera actualització:  08.08.04