ESPANYA. Emissions ATMs tèrmics  1999 T29 (37)
EXPOSICIÓ MUNDIAL DE FILATÈLIA. 6-14 D'OCTUBRE DEL 2000
Data d'emissió :
Novembre de 1999
47 x 27 mm. - Format tipus 2
Paper :
Tèrmic autoadhesiu fosforescent
Sistema d'impressió : Offset
Impressió del valor :
Tèrmica en negre
Valors / Sèrie : 1 a 9999 Pts / Sèrie S.F.: 25-35-70 Pts
Disseny i Fabricació :
J. Carrero i FNMT- Fábrica Nacional de Moneda y Timbre / OVELAR, S.A.
Tiratge :
95.584.600 adhesius
Clica sobre l'imatge per ampliar

Veure les variants bàsiques d'impressió

Anunci de la Exposición Mundial de Filatelia España 2000 "Caballos cartujanos", l'emissió mostra el cartell de l'exposició, obra de l'artista J. Carrero.

L'autor va néixer a Granadilla (Càceres) el 1953, va estudiar a l'escola de Belles Arts de Sta. Cruz de Tenerife i a la de San Fernando de Madrid. Artista polifacètic, ha realitzat decorats per a teatres, il·lustracions de llibres, disseny gràfic i industrial i pintura. J. Carrero començà fent impressionisme i durant anys va estar dedicat a la recerca d'un estil propi que, en l'actualitat, s'emmarca en la corrent realista. La seva obra és present en els Museus de Belles Arts d'Albacete, Santander i Badajoz, i al Museu Postal de Madrid i el de Fujit a Tòquio.
 

Font d'informació : Informatiu 29/99 Servicio Filatélico

Com en d'altres models i a conseqüència dels llargs tiratges, durant la impressió es poden produir variacions en el to de les imatges resultants, sense que això es pugui qualificar de varietat.

 
Altres emissions filatèliques relacionades

Durant els anys 1998, 1999 i 2000 el Servei Filatèlic d'Espanya emet tres sèries de segells dedicats a la difusió del cavall de la eugassada de la Cartuja-Hierro del Bocado.
Aquesta eugassada descendeix directament de la raça autòctona que va existir a Jerez de la Frontera a finals del segle XV, i que durant tres segles els monjos cartoixos criaren i cuidaren fins arribar a ser una de les més cèlebres i apreciades del món.

Cadascuna de les tres emissions està formada per un minipleg amb 12 segells, en els que el cavall figura com a principal protagonista.
En la emissió de 1999, de data 3 de novembre, apareix igualment en un dels segells el cartell anunciador de l'Exposició Mundial de Filatèlia "España 2000".INICI PÀGINA
PRINCIPAL
Els ATMs
a ESPANYA
Els ATMs
TÈRMICS
Emissions
1999
ATM Web - Correus espanyols i Llatinoamericans: http://www.ateeme.net
© J. Jové - M. Sans. ATEEME. Grup d'estudi i col·leccionisme de segells de valor variable

Tots els drets reservats. Pàgina creada el 2000. Darrera actualització:  16.08.04