ESPANYA. Emissions ATMs tèrmics  2OOO T41 (49)
TERRA MÍTICA
Data d'emissió :
Novembre de 2000
47 x 27 mm. - Format tipus 2
Paper :
Tèrmic autoadhesiu fosforescent
Sistema d'impressió : Offset
Impressió del valor :
Tèrmica en negre
Valors / Sèrie : 1 a 9999 Pts / Sèrie S.F.: 25-35-70 Pts
Disseny i Fabricació :
FNMT- Fábrica Nacional de Moneda y Timbre / OVELAR, S.A.
Tiratge :
29.697.600 adhesius
Clica sobre l'imatge per ampliar

Veure les variants bàsiques d'impressió

Terra Mítica, el major Parc Temàtic d'Europa, està situat a Benidorm, Alacant. Va ser inaugurat el 27 de juliol de 2000 pel Príncep Felip de Borbó i obert al públic el 31 del mateix mes.

El Parc proposa un fascinant recorregut a través de les seves cinc àrees temàtiques, les civilitzacions més antigues i legendàries del Mediterrà ; Egipte, Grècia, Roma, Ibèria i les Illes. 

En el Parc es poden trobar una trentena d'atraccions, unes de "recorregut" i d'altres "mecàniques" ; entre aquestes darreres destaquen la muntanya russa de fusta més gran de Europa, la "Magnus Colossus", amb 50 metres d'alçada i una velocitat màxima de 100 km/h., i una espectacular caiguda lliure des d'una columna de més de 60 metres d'altura anomenada "El vol del Fènix".
Però, sens dubte, el caràcter diferenciador de Terra Mítica el marca el concepte de les seves cinc atraccions de "recorregut", un producte interactiu inèdit a Espanya i pràcticament desconegut a Europa, que utilitza efectes especials per tal de transportar el públic a civilitzacions passades i convertir-se -per unes hores- en Senador romà, mariner grec, visitant en una tomba egípcia, cavaller creuat, berberisc ...Web Oficial de TERRA MÍTICA. Clica sobre l'imatge


INICI PÀGINA
PRINCIPAL
Els ATMs
a ESPANYA
Els ATMs
TÈRMICS
Emissions
2OOO
ATM Web - Correus espanyols i Llatinoamericans: http://www.ateeme.net
© J. Jové - M. Sans. ATEEME. Grup d'estudi i col·leccionisme de segells de valor variable

Tots els drets reservats. Pàgina creada el 2000. Darrera actualització:  16.08.04