Benvinguda - Qui som

¡ BENVINGUT al món dels segells de valor variable o ATMs !

Aquesta pàgina web és l'òrgan oficial de difusió d'ATEEME - Grup d'estudi i col·leccionisme dels segells de valor variable. Més informació sobre ATEEME ...

La primera versió complerta es va publicar el 1999 amb l'objectiu d'estudiar i donar a conèixer tota l'informació referent als segells de valor variable dels Correus Espanyols (Espanya i Andorra). Aquesta activitat s'estengué després als països Llatinoamericans i a partir de 2001 la pàgina inclou igualment una introducció a les emissions mundials d'ATMs.

El Web està editat en 3 idiomes; Català (versió original), castellà i anglès. En l'actualitat (Agost 2004 - Versió 5.0) això suposa un total d'unes 850 pàgines i més de 2500 imatges diferents. Aquesta publicació no es presenta a Exposicions i Concursos Filatèlics, tot i amb això agraïm els premis i mencions rebudes:

2001 FIP Philatelic Web Site Evaluation - Octubre 2001 2003 Website Excellence Award Gold medal site - STAMP2.COM

Totes les pàgines que composen aquest Web estan en contínua actualització i ampliació
, no sempre incloses en la secció d'actualitzacions de la pàgina principal. Les magnífiques possibilitats que ofereix Internet en l'edició i publicació de pàgines Web faciliten la inclusió constant de noves informacions i imatges.

La propietat intel·lectual sobre els continguts d'aquest web està protegida per la llei. Es permet la consulta lliure dels seus continguts, però queda expressament prohibida la còpia, impressió, difusió, reproducció, publicació o descàrrega en qualsevol format o suport, tant domèstic com comercial de tot o part del contingut d'aquesta web.
Això suposa que es prohibeix també l'impressió, fins i tot amb caràcter personal o domèstic, dels continguts, així com la descàrrega en ordenadors o suports magnètics de qualsevol mena. Només els membres d'ATEEME en actiu estan autoritzats per a l'impressió domèstica per a ús personal dels continguts oferts en la secció oberta. Es bloquejarà l'accés a la pàgina de forma permanent als infractors.

L'apropiació dels continguts es considera delicte i, com a tal, serà denunciat immediatament davant els tribunals de justícia (Veure "El racó de la vergonya"). La pàgina web, a més, està inscrita en el Registre General de la Propietat Intel·lectual.

ATEEME
Grup d'estudi i col·leccionisme de segells de valor variable
Pl. Gral. Prim, 9B - 6-2

43001 - Tarragona
Catalunya

Tel/Fax: 977.245.721
E-mail: (NoSpam)espatm@tinet.org

Clica sobre l'enllaç o bé utilitza l'adreça electrònica SENSE el prefixe (NoSpam)

Coordinador del grup i autor de la pàgina web: Josep J. Jové


Inici Pàgina
principal
ATM Web - Correus espanyols i Llatinoamericans : http://www.ateeme.net
© ATEEME. Grup d'estudi i col·leccionisme de segells de valor variable